Тялото на издирвания Димитър е било открито заровено, близо до мястото,

...
Тялото на издирвания Димитър е било открито заровено, близо до мястото,
Коментари Харесай

Пребит до смърт и заровен бил 24-годишният Димитър Малинов, който изчезна край Цалапица

Тялото на търсения Димитър е било намерено заровено, близо до мястото, където е липсващ. По първични данни мъжът е бил грубо пребит до гибел. ОДМВР- Пловдив продължава следствието на случая.

Криминалисти от Пловдив са разкрили тялото на търсения 24-годишен Димитър Малинов късно нощес. Той изчезна преди седмица, откакто гостувал на майка си в село Цалапица. След вечеря останал на двора, а другите си легнали. Съседът го чул по какъв начин излиза малко след 23.00 часа. Димитър обаче по този начин и не се прибирал – нито в Цалапица, нито в Стамболийски.

Майката на Димитър описа, че синът ѝ излязъл от у дома, като споделил, че по-късно се връща. Той минал по глуха улица и по този начин и не се появил повече. Камерите в селото уловили момента, в който младият мъж се качва в черна кола, чиято регистрация не се вижда. „ Разбрах в събота, че някакво момче го търсело да го бие ”, показа обезпокоената жена пред NOVA. Впоследствие се оказало, че въпросното момче в понеделник е отпътувало за Германия.

24-годишният Малинов постоянно отскачал в селото, където живее майка му. Тя и татко му са разграничени от дълго време. Младият мъж живеел ту при татко си в Стамболийски, ту при майка си в Цалапица, която е омъжена и има малко дете.

Приятелите на Димитър също са в селото. Те са прегледали камерите, които запечатали по какъв начин се качил в черния мерцедес.

Вчера в Цалапица доста доброволци, жандармерия и полиция обходили канали и селскостопански пътища. След това се появила мълвата, че Малинов е открит в канал.

Според локални той нямал непрекъсната работа. Слуховете даже отиват още по-далеч - че Димитър е бил погубен, а екзекуторът му бил избягал в чужбина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР